Projektit

Juna, poika ja äiti

Kirjoitin slow travel -blogia hitaasta interrailistä Euroopan halki lokakuussa 2019. Vierailimme jännittävissä paikoissa ja pysähtelimme tutkimaan mm. Cittaslow-kaupunkeja. Lue lisää facebookista #junapoikajaaiti

Herkän Ihon Alle

Kokoelma erityisherkkien ihmisten elämäntarinoita. Haastattelin kirjaa varten toistakymmentä ihmistä eri puolilta Suomea. Lopulliseen teokseen päätyi yhdeksän erilaista rohkean herkkiksen tarinaa. Ronjamedia julkaisi teoksen e-kirjana toukokuussa 2018, sekä äänikirjana keväällä 2019, ja se julkaistiin painettuna versiona keväällä 2020 Reuna-kustantamon toimesta. Kirjan voit ostaa välilehdeltä "Osta kirja".

Papu ja iso ikävä

Papu ja iso ikävä on osa satukirjasarjaa, jolle etsimme vielä julkaisukanavaa. Kuvitus on Maisa Mutasen käsialaa. Kirja kertoo vanhemman päihdeongelmasta ja tarjoaa välineen, jonka avulla lähestyä ja käsitellä tätä vaikeaa aihetta esikoulu- tai alakouluikäisen lapsen kanssa.
© Juha Kokko

Menneitä juttuja

Vietin lokakuun 2017 Espanjassa aloittaen samalla ruohonjuuritason roskienkeruukampanjan, joka jatkuu ja laajenee paikallisten toimin Torreviejassa. On ollut ilo seurata, mitä kaikkea he ovat jo saaneet aikaan! Katso sinäkin facesta!

Biokaasuenkelit

Organisoin Ava Nummisen, Raimo Päiväläisen ja Julia Harjanteen kanssa ideoimani Biokaasuenkelit -kiertueen, jossa esittelimme 7-vuotiaan poikani Leevin kanssa ympäristöystävällisempää autoilua ja peluutimme tekemääni Biokaasupeliä. Kiersimme kesätapahtumissa ja lasten liikennepuistoissa kymmenellä paikkakunnalla kesällä 2019. Lisätietoja facebookissa #biokaasuenkelit. Ota yhteyttä, jos haluat rahoittaa kiertuetta tulevaisuudessa!

Tulossa

Suunnittelen uusia kirjoja ja mm. erään lastenkirjan dramatisointia elokuvaksi, sekä slow travel -reissuja, joissa kulkuvälineenä on juna, biokaasuauto, polkupyörä tai muu ekologisempi vaihtoehto perinteiselle matkustamiselle. Olen avoin erilaisille yhteistyöehdotuksille ja ideoille!