Projektit

Herkän Ihon Alle

Kokoelma erityisherkkien ihmisten elämäntarinoita. Haastattelin kirjaa varten toistakymmentä ihmistä eri puolilta Suomea. Lopulliseen teokseen päätyi yhdeksän erilaista rohkean herkkiksen tarinaa. Kirja on julkaistu e-kirjana toukokuussa 2018 ja se julkaistaan myöhemmin myös painettuna versiona. Kirjasta on parhaillaan tekeillä myös äänikirja! E-kirjan löydät nettikaupasta kohdasta "Osta kirja". Paperiversion voit ennakkotilata samalla sivulla olevan mesenaattilinkin kautta!

Papu ja iso ikävä

Papu ja iso ikävä on osa satukirjasarjaa, jolle etsin rahoitusta ja julkaisukanavaa. Kirja kertoo vanhemman päihdeongelmasta ja tarjoaa välineen, jonka avulla lähestyä ja käsitellä tätä vaikeaa aihetta esikoulu- tai alakouluikäisen lapsen kanssa.
© Juha Kokko

Menneitä Juttuja

Vietin lokakuun 2017 Espanjassa aloittaen samalla ruohonjuuritason roskienkeruukampanjan, joka jatkuu ja laajenee paikallisten toimin. On ollut ilo seurata, mitä kaikkea he ovat jo saaneet aikaan!

Tulossa

Suunnittelen mm. erään lastenkirjan dramatisointia elokuvaksi, sekä slow travel -reissuja, joissa kulkuvälineenä on biokaasuauto, sähköpyörä, juna tai muu ekologisempi vaihtoehto perinteiselle matkustamiselle. Olen avoin erilaisille yhteistyöehdotuksille ja ideoille!