Ronja-Ilona

Olen 36-vuotias kirjoittaja, kirjantekijä ja pienen pojan äiti. Harrastan mm. näyttelemistä, joogaa ja tankotanssia. Olen myös mukana Setlementti Louhelan avunvälitysrenkaassa. Yritykseni Ronjamedian perustin julkaistakseni esikoiskirjani ja suunnitellakseni aivan omanlaisiani työprojekteja. Haaveilen slow travel -ulkomaanmatkoista, joilla voin samalla tehdä hyvää. Viimeksi vietin lokakuun 2017 Espanjassa aloittaen samalla ruohonjuuritason roskienkeruukampanjan, joka jatkuu ja laajenee paikallisten toimin. On ollut ilo seurata, mitä kaikkea he ovat jo saaneet aikaan!

Minulle tärkeintä elämässä on hyvinvointi: ympäristön, ihmisten ja itseni. Rakastan kaikkea luovaa ja voimauttavaa, aurinkoa ja merenrantoja. Olen käynyt elämässäni läpi rankkoja juttuja, joten haluan esimerkilläni auttaa ja tsempata myös muita. Olen tehnyt nuorena paljon vapaaehtoistöitä ja aion tulevaisuudessa osallistua erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin.

Esiintymiskokemuksestani voit lukea tästä.

Opiskelutaustaani kuuluu kieliä, luovaa kirjoittamista, sanataidetta, tv- ja elokuvatyötä, sekä hieman kasvatustieteitä ja kauppatieteitä. Minulla on viestinnän perustutkinto (radiotyö). Olen asunut nuorena yhteensä kolme vuotta alppien lähistöllä.