Ronja-Ilona

Olen 38-vuotias kirjailija, seikkalija ja 8-vuotiaan pojan äiti. Harrastan rennolla tahdilla mm. näyttelemistä, joogaa ja joskus tankotanssia. Yritykseni Ronjamedian perustin julkaistakseni esikoiskirjani ja suunnitellakseni aivan omanlaisiani työprojekteja. Toteutan slow life -elämänfilosofiaa toivoen voivani samalla tehdä hyvää ympäristölle ja ihmiskunnalle. Lue lisää projekteistani Projektit-välilehdeltä.

Minulle tärkeintä elämässä on hyvinvointi: ympäristön, ihmisten ja itseni. Rakastan kaikkea luovaa ja voimauttavaa, aurinkoa ja merenrantoja. Olen käynyt elämässäni läpi rankkoja juttuja, joten haluan esimerkilläni auttaa ja tsempata myös muita. Olen tehnyt nuorena paljon vapaaehtoistöitä ja aion tulevaisuudessa osallistua erilaisiin hyväntekeväisyysprojekteihin.

Esiintymiskokemuksestani voit lukea tästä.

Opiskelutaustaani kuuluu kieliä, luovaa kirjoittamista, sanataidetta, tv- ja elokuvatyötä, sekä hieman kasvatustieteitä ja kauppatieteitä. Minulla on viestinnän perustutkinto (radiotyö). Olen asunut nuorena yhteensä kolme vuotta alppien lähistöllä.