Elämäni kesä on vasta alkamassa

Kesä 2018 alkaa olla siinä pisteessä, että minunkin on palattava takaisin niin kutsuttuun arkeen. Tämän kesän tulen varmasti muistamaan kauan! Sää helli ja syleili loputtomiin… Keho nautti auringon lämmöstä, valosta ja samettisista luonnonvesistä! Yhtäkkiä näin ympärilläni hurjat määrät kauneutta, jota en ollut ennen pystynyt näkemään. Minua autettiin ja ohjattiin näkemään. Kohtasin hymyjä ja auttavia käsiä, riemua ja rakkautta. Yhtäkkiä Suomi alkoi näyttää paikalta, jossa voisi ehkä osan vuodesta asuakin.

Yhteys ihmisiin nousi aivan uudelle tasolle. Tein rohkeasti rohkeita asioita. Toteutin hetken intuitioita, jotka aukoivat eteeni aivan uusia, hienoja polkuja. Pysyin päätöksissäni ja vein projekteja loppuun. Uskalsin myös kyseenalaistaa päätöksiäni, ja etenkin pelkojani, ennakkoluulojani. Annoin itselleni luvan tehdä pelottavalta tuntuneita, uusia asioita. Tapasin aivan huikeita ihmisiä, jotka lähtivät mukaan toteuttamaan ideoitani ja joille olen ikuisesti kiitollinen.

Rohkeus olla Minä. Rohkeus kohdata. Rohkeus epäonnistua. – Sellaiset jäi päällimmäisenä mieleen eilisestä tanssimeditaatiosta. Tänään lisäisin: Rohkeus onnistua.

Minulla on tunne, että olen elämäni keväässä, kauniin kukan nuppu. Ja minulla on yhtäkkiä käsissäni paksu nippu matkalippuja, joista valita. Millaisia värejä haluan ilmentää? Millaisia säveliä pakata laukkuuni? Voinko valita määränpäistä jokaisen? Tavallaan voin. Kaikki on mahdollista. Me saamme mitä todella haluamme. Ja mitä rakastamme. Ja mistä luovumme. Näin minulle on viisaat opettaneet. Näin haluan oppia.

Kesästä 2018 otan mukaani sydämen lämmön, lempeyden, rauhan, kyvyn nähdä kauneutta, lapsenmielisyyden, naisellisen seksuaalisuuden, ja sen tunteen, että jokainen päivä on lahjaa, juhlaa ja täynnä ihmeitä!

Kiitos Sinulle, rakas ystävä, Sinulle, Rakastaja, sekä Maailmankaikkeudelle elämäni kauneimmasta kesästä Suomessa, niin henkisesti kuin fyysisesti ja esteettisestikin. Olkoon seuraava kesä vieläkin kauniimpi!

Tehkäämme myös kaikkemme, ettei ilmastonmuutos pilaa sitä ja seuraavia kesiä – yhdessä saamme muutoksen aikaan! Välinpitämättömyyden ja voimattomuuden aikakausi on ohi!

KIITOS, KIITOS, KIITOS! <3

“Tämän kaiken peilille lauloin
Aion laulaa vastakin
Laulan päivän paremman
Kaikkein parhaimmastakin”
(Jarkko Martikainen: Voiko aika olla ystävä?)

 

Kuvat: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *